Kalldusch med 3-1 uppe i Örebro

ÖREBRO. Redan i tredje minuten gjorde Hélen Eke mål för hemmalaget. Tre minuter senare är samma målgörare framme igen. Två noll efter sex minuter kom naturligtvis som en kalldusch för Vittsjö. Nu verkar det som oturen är framme för vårt lag. I 13 minuten skjuter först Mandy van den Berg i målställningen och kort därefter även Elin Nilsen. I 19 minuten har Emma Sjödahl ett skott strax utanför. Först i 26 minuten kom kvitteringen till 2-1 genom Jane Ross efter en passning från Sofie Andersson. Två minuter senare var det nära att Emma Sjödahl gjorde mål. Vittsjötjejerna fortsätter att ligga på blad annat genom både Johanna Andersson och Elin Nilsen som har skott på mål. I slutminuten händer det som inte får hända, hemmalaget ökar genom Sanna Talonen sin ledning till 3-1. Andra halvlek blev mållös.