Vittsjö tog tillbaka självförtroendet

VITTSJÖ. Matchen inleddes som en jämn match där båda lagen såg något spända ut. Det var dock Vittsjö som hade de farligaste chanserna. I 39 minuten vände spelet till Vittsjös fördel genom att Emma Sjödahl gjorde 1-0 till hemmalaget. Med detta resultat gick lagen till pausvila.

I den andra halvleken tog Vittsjö över spelet mer och mer. Redan i den 47 minuten tilldömdes Vittsjö straff orsakad av Onome Ebi. Jane Ross placerade säkert bollen i mål och utökade därmed Vittsjöledningen till 2-0. I 66:e minuten gjorde Loes Geurts en fantastisk räddning på Perpetua Nkwocha skott. Några minuter senare var åter Jane Ross framme och på passning av Sofie Andersson gjorde 3-0.

I  69 minuten fick Vittsjö en hörna där återigen Jane Ross var framme och gjorde mål, denna gång på passning av Kirsty Yallop. I den 83 minuten fastställde Sofie Andersson slutresultatet till hela 5-0.

Sinom Sjöfors menade vid presskonferensen att Vittsjö under de första 25 minuterna inte fick igång sitt spel. Under denna del bjöd också Sunnanå på ett bra spel. Efter vårt fösta mål så släppte spänningarna och vi fick igång spelet.
Thomas Mårtensson var väldigt nöjd med både spel och naturligtvis de tre poäng Vittsjö tog.