Spännande fotbollsmatch på idrottsparken

VITTSJÖ. På lördag är det åter dags för allsvensk damfotboll i Vittsjö. Det är den nionde omgången av totalt 22 som nu startar efter uppehållet.

Denna gång är det Mallbacken IF Sunne som gästar Idrottsparken. Värmlänningarna som just nu ligger under ”strecket” i tabellen, skapade tidigare i veckan, närmare bestämt på onsdagen en sensation genom att på hemmaplan spela oavgjort 1-1 mot serieledande Rosengård. Genom detta spräckte laget Rosengårds imponerande sju segrar på rad.
Hur går det då på lördag? Ja, antingen har Mallbacken funnit formen och är fyllda av energi, vilja och hunger på kommande segrar och kommer att klättra i tabellen under hösten eller så överträffade man sig själv i onsdags, samtidigt som man brände massor av energi. Säkert var det även så att Rosengård tog lite för lätt på matchen mot nykomlingen.
För Vittsjös del är det angeläget att stå som segrare på lördag, laget behöver verkligen tre poäng för att leva upp till ambitionen att klättra ytterligare i tabellen. Med fortsatt fint stöd från hemmapubliken borde det inte vara en omöjlighet att det också blir så.

Detta hoppas vi se flera gånger på lördag

Med andra ord är det som upplagt för en riktigt spännande match på Vittsjö Idrottspark på lördag. Matchen startar klockan 14 och det är nog klokt att komma i god tid med tanke på parkeringsplatser och köer.

Top