Vittsjö tog välkomna poäng i Umeå

UMEÅ. Vittsjö tog välkomna tre poäng mot Umeå IK FF inför 432 åskådare på Umeå Energi Arena genom att vinna med 2-0. Redan i den 16 minuten hade Emmi Alanen skott mot hemmalagets mål.

Linda Sällström gav Vittsjö ledningen mot Umeå

Tio minuter senare gav Linda Sällström gästande Vittsjö ledningen. Kvarten senare hade Sandra Adolfsson sånär utökat ledningen ytterligare efter ett farligt skott mot Umeåmålet.

Ngozi Okobi fastställde vinst mot Umeå till 2-0

Två minuter före det att domare Annika Andric blåste av första halvlek ökade dock Vittsjö sin ledning genom Ngozi Okobi till 2-0.

Den andra halvleken fortsatte med Vittsjödominans. Redan efter tio minuter in i halvleken hade både Lisa Klinga och Linda Sällström skott som kunde utökat Vittsjös ledning ytterligare. Matchen slutade dock 2-0 till Vittsjö.

Därmed har nu Vittsjölaget 9 poäng, detta genom två vunna och tre oavgjorda matcher.

Nästa match, som är den åttonde i årets damallsvenska omgång, spelas hemma på Vittsjö Idrottspark lördagen den 11 juni klockan 14 (Observera ny tid!). Då kommer Mallbacken IF Sunne på besök.