Sällström kvar i Vittsjö

VITTSJÖ. Linda Sällström, Vittsjös och Finlands målspruta valde att stanna i Damallsvenskan och Vittsjö GIK Hässleholm under säsongen 2018.

Linda är en vindsnabb forward med ett exceptionellt målsinne. Hon kan göra mål med huvudet, med båda fötterna, både i och utanför straffområdet. Hon är dessutom en utmärkt djupledsspelare som kan dra isär och ställa till stora problem för vilket försvar som helst vilket skapar luckor för övriga spelare att arbeta i.

-Det känns väldigt bra att skriva på för ytterligare en säsong i Vittsjö, säger Linda Sällström. Det finns mycket potential i såväl klubben som laget och jag känner att alla förutsättningarna finns för att vi ska kunna ta ett steg framåt nästa år. Jag är väldigt taggad inför kommande säsong och hoppas att vi 2018 kan bjuda på underhållande fotboll för våra fantastiska supporters, avslutar Linda!

-Det är en strålande nyhet att Linda väljer att skriva på för oss ännu ett år, säger Erika Nilsson, sportchef. Linda är en målgörare av rang och en av världens absolut bästa forwards och vi är väldigt glada att hon vill vara med och skapa mål för Vittsjö GIK Hässleholm även 2018, avslutar Erika.

Top