Vittsjö vann mot LB07 med komfortabla 3-0

LIMHAMN. Det blev en match som inleddes aningen bökigt. Vittsjö kom efter ett tag in i matchen och var laget som skapade målen och åter visade ett stabilt försvar. Återigen hördes Vittsjö hejarklack tydlig över arenan. Genom vinsten klättrade Vittsjö åter upp som trea i tabellen.

Första halvlek inleds som en aningen ”böljande” match. Vittsjö får inte igång sitt anfallsspel. Efter nästan halvtimmen spelad skapar Vittsjö dock en riktigt vass chans, den bästa så här långt. Limhamn står upp bra mot Vittsjös anfallsförsök. Halvleken kan summeras i fem hörnor samt två avslut för Vittsjö. Trots spelövertag för Vittsjö under den senare hälften av halvleken slutade den 0-0.

I den 52 minuten tar Vittsjö ledningen detta genom Michelle De Jongh. Minuten senare skjuter Tove Almqvist i stolpen. I 72 minuten ger Clara Markstedt Tove Almqvist en fin passning som stryker över ribban. Vittsjö får ett mål bortdömt i 79 minuten. Clara Markstedt rundar Limhamns målvakt och gör i den 86 spelminuten 2 -0. Michelle De Jongh sätter punkt för matchen genom att göra sitt 6 mål för säsongen. Då domaren blåser av noteras rättvist 3-0 för Vittsjö på tavlan.

Vi hoppas Vittsjölaget med kraftfullt stöd från massor av supportrar gör om samma bedrift på lördag den 10 augusti klockan 14 på Vittsjö Idrottspark då samma lag möts igen.