Prisutdelning Cykeltrim Verum
Söndag, 29. Augusti 2021, 13:00
Kontakt Bengt Troedsson 070-5530420

Söndagen den 29 augusti har Verums Fritidsgrupp avslutning med prisutdelning på årets Cykeltreltrim - ”Känn din Bygd”, detta trim som gruppen i år arrangerar för 16:e året i rad.

Cirka 310 trimpaket har hittills sålts i år så gruppen hoppas på att många kommer och själva kan välja sin vinst från det stora prisbordet med ett 100-tal vinster utöver cykeln som utgör 1:a pris, och som liksom tidigare år sponsrats av Snapphanebygdens Sparbank. Så vem blir årets lycklige vinnare av denna cykel?

 Bild av förra årets cykelvinnare Ivar Nilsson Hässleholm i mitten.

En annan tävling som också ingår i trimpaketet är den populära ”Ord och Bildletartävlingen”. Här tävlar deltagarna om 5 st. presentkort på valfri ICA-handel, dessa vinster är sponsrade av Sparbanken Göinge i Farstorp.

Prisutdelningen sker från det öppna boulehuset, 5-kampsövningarna på den stora öppna grusplanen, handsprit kommer att finnas på flera platser, öppna tält för kaffeserveringen, så vi kommer att göra allt så Coronasäkert som vi kan.

Program: 13:00 5-kamp, pilkastning, kaffe och lottförsäljning. 15:00 Prisutdelning. Jörgen Borgström Snapphanebygdens Sparbank kommer att förrätta dragningen.

 

Plats Skolan Verum
Top