Hanna Ekengren gör sin tredje säsong i Vittsjötröjan!

VITTSJÖ. Hanna Ekengren blev en startspelare under 2023. Hon är stark i närkamper och bra i en-mot- en och tvekar aldrig att gå in i en duell. Förra året lossnade målskyttet också.

Hanna Ekengren kom från Djurgården i januari 2022 och har blivit en viktig spelare i laget ur flera aspekter.

Du skriver på för en tredje säsong, -dina tankar kring det?

-”Det här känns så roligt och fint, helheten av vad ”byn” och laget har gett mig har fått mig att ta stora personliga steg både som person och spelare. Det känns varmt och tryggt att bli erbjuden ett nytt kontrakt".



Hur har din utveckling varit under dessa två åren?

-”Jag har lärt mig väldigt mycket fotbollsmässigt av ledare och begåvade spelare i Vittsjö. Det är en väldigt öppen miljö där det delas med av idéer och tankar för att göra varandra bättre. Statistiskt sätt skapade jag ett bra andra år i klubben".



Vad ser du framemot inför säsongen 2024?

-”Jag hoppas att fortsätta utvecklas och bidra med min personlighet och mina fotbollskvalitéer till Vittsjö under kommande säsong. Jag är hungrig i att utvecklas och bli bättre och bättre för varje dag.
Att få spela hemmamatcherna på Vittsjö IP med den energi som jag vet att supportrarna kan ge, det ska bli fantastiskt.

Sista hemmamatchen förra säsongen kände jag att det skulle krävas en del för att det skulle ha varit den sista hemmamatchen i denna klubb, jag vill ge mer”, avslutar Hanna Ekengren

 

Top