Adamek och Sjödahl förlänger!

VITTSJÖ. Både Kayla Adamek och Hannah Sjödahl förlänger sina kontrakt med Vittsjö GIK.

Kayla har varit med oss sedan säsongen 2022 och gör nu sitt tredje år i Vittsjötröjan.

"Very happy to be back with my Vittsjö family! I am looking forward to giving my all for the club and the fans, especially at our home matches at Vittsjö IP! See you there!"

Kayla som har både kanadensiskt och numera också polskt pass, spelade sin första match i polska landslaget under 2022 och har därefter varit kallad till alla samlingar.

"Vi är väldigt glada att Kayla väljer Vittsjö ytterligare ett år och ser framemot en ny säsong med en rivig ytter! En lagspelare med en otrolig passion för fotbollen och med en fantastisk kämparglöd", säger Erika Nilsson.

Hannah Sjödahl kom som 14-åring till Vittsjö och har nu skrivit på för ytterligare två år i Vittsjötröjan!

”Det har varit utvecklande år i klubben såhär långt och jag ser fram emot att ta nästa kliv här kommande säsong. Efter ett skadedrabbat 2023 längtar jag efter att spela fotboll igen och framförallt efter att få göra det på IP inför våra Vittsjö-supportrar”, säger Hannah.

Hannah har haft tre fina år i Vittsjö men fick förra året mest vila på grund av upprepade hjärnskakningar. Tiden i gymmet har byggt på fysiken och nu blir det omstart för vår talangfulla, numera 17-åring. -Hon har verkligen framtiden för sig, säger Erika Nilsson.

 

 

Top