Reaktion över Robert Rolfs artikel i NSK

VITTSJÖ. Säkert inte bara jag som reagerar över Robert Rolfs olämpliga artikel i måndagens Norra Skåne efter Vittsjös förlust med 5-0 mot guldfavoriten Rosengård.

Att direkt efter en så stor förlust genomföra intervju med lagkapten Sandra Lynn kan självklart bara ge negativa svar. Sandra, lagledningen och hela laget sökte just då i både sin nedstämdhet och säkert stora frustration naturligtvis svar på varför det rann iväg med så många mål.
Att därtill som Robert Rolf, -leda in intervjun på det nya spelsystemet som Jonas Axeldal försöker implementera är riktigt, riktigt illa. Det är ett försök att sparka undan benen för ett pågående lagbygge.

Naturligtvis får reporter Rolf de svar han önskar av Sandra Lynn i skrivande stund. Reportern borde tänkt lite längre, vad kommer dessa uttalande innebära för Sandra och inte minst för laget framöver. Eller för lagets båda tränare. Vad innebär artikeln för de Vittsjö-supporter som kanske läser hans artikel.

Det är lätt att glömma att Rosengård haft förmånen att behålla många av sina fjolårsspelare, -kunnat träna nuvarande lag under lång tid. Därtill ha plånbok stor nog för ytterligare rekrytering av spelare av högsta klass.

Visserligen är 5-0 mot guldtippade Rosengård inte kul. Men den 9 juli i fjol besegrade Vittsjö Djurgården med 5-1, då var glädjen stor i just Vittsjö — hur kände Djurgården sig då !?

 

Top