Vittsjö PRO 60 års- jubilerade

VITTSJÖ. PRO fyller 60 år och firar på Medborgarhuset i Vittsjö. På fredagen kom åttiotalet medlemmar i PRO jämte inbjudna gäster samman för att fira en sextioårig tillvaro som förening.

Ordföranden, Sivard Strand, hälsade välkommen och föreningens välkända sånggrupp uppträdde och sjöng några välkända sånger på sitt lättsamma sätt. De ackompanjerades av två dragspelare.

Mat serverades och alla kände sig väl tillfreds. Det var ett mycket värdigt jubileum.

 

När Sivard tecknade föreningens historik konstaterade han att det var många av de närvarande som hade haft sina far- och morföräldrar med när föreningen en gång bildades.

Skånedistriktet i PRO hade en representant närvarande och han delade ut förtjänsttecken till alla medlemmar som innehaft förtroendeuppdrag.

Flera närliggande systerföreningar och även några av SPFs näraliggande föreningar var representerade för att delta i uppvaktningen. Det överlämnades presenter och korta lyckönskningar framfördes.
Avslutningsvis bjöds det underhållning i form av två välkända komiker från grannbyn. Micke och Mats underhöll med sina snabba repliker och putslustiga upptåg. Skratten blev många och ljudliga. Alla gick säkert mycket nöjda åter till vardagen.

Top