UTMÄRKELSER INOM MHF

VITTSJÖ. För första gången var det utdelning av medlemsmärket 60 år som medlem i MHF vid MHF:s årsstämma i Gundrastorp. Sannolikt var det sista årsstämman som hölls i MHF- lokalen då fastigheten numera är utlämnad till försäljning på grund av minskande medlemsantal.

Mottagarna av MHF-utmärkelsen. F v Erling Thelander, Elisabet Gengård och Ebbe Persson. (Foto: Vera Thelander)

Det var tidigare ordföranden i MHF-avdelningen, Ebbe Persson som erhöll utmärkelse för 60- årigt medlemskap. Ytterligare en medlem, Alf Andersson skulle erhållit samma utmärkelse förra året men då var inte märket framtagit. Han kommer att erhålla märket vid senare tillfälle. Erling Thelander tilldelades medlemsnålen för 50- årigt medlemskap och nyinflyttade Elisabet Gengård fick utmärkelsen för 25- årigt medlemskap.

Bjärnum Vittsjö MHF- avdelning hade vid årsskiftet 42 medlemmar. Förhandlingsledare var distriktets ordförande Jan Åke Hansson, Staffanstorp. Till ordförande i avdelningen omvaldes Erling Thelander och Vera Thelander omvaldes till ledamot i styrelsen medan Margaret Roskvist nyvaldes till ledamot. Kvarvarande i styrelsen är Lennart Björk och Tord Karlsson. I övrigt blev det till större delen omval på övriga poster.

Jan Åke Hansson informerade om de nyheter samt förmåner som finns inom MHF:s organisation.  Han delade också ut utmärkelserna till medlemmarna för långt medlemskap. Årsmötet avslutades under gemytlig samkväm med semlor och kaffe.

 

 

 

 

Det helt nyligen framtagna 60- års märket för lika långt medlemskap.



Top