ÅRSMÖTE MED SPF SNAPPHANEN.

 

VITTSJÖ. Onsdagen den 13 februari avhöll SPF Snapphanen sitt årsmöte i Blå Salen, Vittsjö.
Tjugosex medlemmar var närvarande.
Mötet inleddes med parentation över de medlemmar som avlidit under det gångna året. Den leddes av ordföranden Kerstin Thånell, som läste några diktrader och tände ett ljus för var och en av de avlidna. Akten avslutades med en stunds tystnad.

Karin Jönsson och Inger Borg avtackades

Mötesförhandlingarna genomfördes helt enligt stadgarna och några av funktionärerna i föreningen avgick och ersattes av nya krafter. Karin Jönsson, mångårig kassör, valde att sluta och ersattes av Nils Hansen. Även Inger Borg avgick och ersattes av Hanne Fritz Hansen.
Den tidigare ordföranden i SPF Snapphanen Allan Nyberg, hälsades välkommen att åter träda in i styrelsen som suppleant – ny karriär månne?  Några justeringar gjordes även bland funktionärerna i SPFs distriktsorganisation.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gert Svensson visar bilder

Innan kaffet - med semlor givetvis - visade vår förnämliga vittsjöfotograf Gert Svensson ett antal helt underbara naturbilder. De varierade mellan fåglar, insekter, fyrfota djur, blommor och svampar. Det var en njutbar stund med möjlighet för var och en att öka kunskapsbanken i ämnet natur.





 

 

 

 

 

 

 

 

Allan Nyberg serverar semlor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaffet smakade utsökt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gert Svensson avtackas.

Top