LIONS AKTIVERADE SIG DUBBELT.

Vittsjö. Lions i Vittsjö-Bjärnum aktiverade sig på pingstafton den 18/6 i två funktioner. Den ena var att ge folk tillfälle att byta växter med varandra. Den andra gällde att bjuda in folk att cykla mellan Vittsjö och Bjärnum eller tvärtom. Vädrets makter gjorde att vi tvingades senarelägga växtbytardagen, som var planerad att genomföras tidigare. Därför uppträdde Lions på två platser i de båda orderna på samma dag.

Vid startplatsen i Vittsjö strax efter kl.10

Dagens huvudtema blev emellertid ”Cykla för Livet”. Då vi har en synnerligen bra cykelväg mellan byarna ville vi utnyttja den för arrangemanget. Mellan kl. 10-14 kunde den som ville starta från någon av orterna och väl framme vid den andra blev man förfriskad med både korv, kakor och lämplig dryck. Det kunde naturligtvis även ske vid målgången. Trots det fina vädret, eller kanske tack vare, var det många som hörsammade vårt upprop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens sista grupp har just anlänt till Bjärnum.

Växtbytardagen i båda orterna gick av stapeln mellan 10-13. Det blåste mycket och var riktigt varmt. Därför hade vi stor nytta av att stå vid strandkanten av Vittsjön. I Bjärnum gick det därför åt mycket vatten för att växterna inte skulle sloka alltför mycket.

Vi tackar alla våra sponsorer Wiwood, Vittsjö Sjukhem, Handelsbanken, Snapphanebygdens Sparbank, ICA nära Vittsjö, Lindvalls, ICA Supermarket Bjärnum, korvbrödsbagarn och Pågens för gåvorna och deltagarna som kom till oss för att byta växter eller cykla i värmen. Härigenom bidrar ni alla till vår hjälpverksamhet. Uppslutningen gör att vi skickar 16.694 kronor till barndiabetesfonden.

Top