Sommar - sol - semester - sång - samvaro

VITTSJÖ. Ett 30-tal gäster från Linden var på tisdagseftermiddagen bjudna till Sjöstugan. Förutom det som rubriken antyder bjöd Lions även på kaffe och våffla.

För underhållningen svarade ”Tre Lions”, det vill säga Gösta Kållberg, Kjell-Uno Öhgren och Ingmar Rimheden.
Det blev en uppskattad och trevlig eftermiddag, där Kjell-Uno och Gösta dessutom mellan varven berättade roliga historier.

Gösta Kållberg, Kjell-Uno Öhgren och Ingmar Rimheden stod för musiken

Lions-trion som nu är inne på sitt andra år, har redan flera kända melodier på sin repertoar. På Sjöstugan framförde de bland annat, ”Flicka från Backafall”, ”Tio tusen röda rosor”  och ”Rosa på bal”.

Gösta berättar att klubben för några år sedan upplevde sig vara lite sämre på att göra saker för äldre. Efter brainstorm kom just förslaget med musikunderhållning fram. Vi är nu inne på vårt andra år med att besöka våra äldreboenden i Vittsjö och Bjärnum. Vid dessa besök bjuder vi förutom på musik även på tårta. Det är Lionsmedlemmar (eller frun) som stått för bakandet av tårtorna. I år har redan Skansenhemmet och Nybohemmet haft besök av oss  Lions. Till hösten fortsätter vi med de återstående hemmen. Nytt för i år att bjuda medlemmarna vid Linden till underhållning vid Sjöstugan. Det verkar som detta blev uppskattat, så det får vi nog fortsätta med avslutar Gösta.

Top