Träffpunkt Linden firade tio år.

VITTSJÖ. I år var det tio år sedan man flyttade från hemtjänstens lokaler på Kvarngatan 21, till nya lokaler på Hässleholmsvägen 31. Holger Hansen, Gunnar Olofsson som finns med på fotot var flyttkarlar samt även Gustav Pettersson. Ingrid Olofsson, Kerstin Albinsson, Siv Pettersson, Kerstin Carlström var några av de som bidrog med nybakade kakor till kaffet och såg till att det fanns underhållning och aktiviteter för gästernas trivsel.

De två damerna på fotot, Siv Mattson och Gertrud Holmberg är några bland många som bidrog med att sticka, brodera och väva till verksamhetens lotterier vars intäkter bidrog med mer underhållning och flera trevligheter.

Under de gångna åren har de varit många starka krafter i verksamheten. Många från föreningslivet i Vittsjö har bidragit med att de som besökt Träffpunkt Linden på tisdagar och torsdagar skall trivas med att komma för att få en kopp kaffe, te, smörgås och kaka och lyssna och trivas med våra egna lokala duktiga under hållare som har varit  Hasse, Holger, Rune och Nils.Det har också vid olika tillfälle varit inbjudna förmågor som underhållit.

Dagen firades med kaffe och tårta. Anne-Marie Ström läste dikter och Rune Jensen stod för musiken. Ett stort tack till alla som bidragit med sina insatser under åren och som inte nämnts med namn. Tack till alla besökare och fortsatt välkomna alla.

Top