Danne skapade skånsk musik på ett härligt sätt

VITTSJÖ. En Danne Stråhed i högform fick på lördagskvällen snabbt igång publiken på Godsmagasinet i Vittsjö.

Lars Lindkvist hälsade publiken välkommen till den första av sommarens fem musikkvällar. Speciellt hälsades kvällens artist Danne Stråhed välkommen. Danne satte full fart från start och fick snabbt igång publiken.

Under kvällen kom de flesta av Dannes hits, den ena efter den andra att spelas. "När en flicka talar skånska", "fönsterkuvert", "cykeln med nyckeln" för att nämna några. Tur att kvällen var lång för Dannes repertoar är stor och lång.

Ida Gollnert och Pontus Skog tycker att Dannes musik och stämningen som skapats är "skånsk på ett härligt vis".

I publiken fanns Gustav Fridolin med sex veckor gamla dottern.

Vi har försökt att tillgodose alla smakriktningar vad gäller musik, säger Lars "Linkan" Lindkvist. Jag tror det är viktigt att spegla hela bredden av kvalitetsmusik. Tittar du på årets fem musikaftnar så tycker jag att vi lyckats riktigt bra. I programmet finns allt från jazz till schlagers.

En mycket glad Berne Svensson, ägare till Godsmagasinet säger spontant, vilken kväll!  Jag är jätteglad över att Godsmagasinet används på det här sättet. Miljön i den gamla lokalen bidrar säkert till att skapa just den mysiga stämning som infunnet sig ikväll. Danne är en helskön musiker och så snabbt han fick publiken med på noterna. Nästa lördag öppnar Raka Spåret, jag tror att detta kommer att bli riktigt bra, avslutar Berne.

Top