Sista mötet innan prisutdelningen vid Cykeltrimmet i Verum på söndag

VERUM. Tisdagen den 25/8 samlades Fritidsgruppen i Verum för genomgång av sponsrade och inköpta priser till cykeltrimsavslutningen söndagen den 30 augusti. Efter registrering av vinsterna upprättades vinstlista till cykeltrim, 5-kamp, bildtävlingen och lotterierna.

Gruppen samlad inför mötet, från vänster:Eva Tuvesson (sekreterare), Carl Persson, Sten Nilsson, Gösta Nilsson (kassör), Linda Holmberg, Ingvar Larsson, Elisabeth Nilsson, Anna-Greta Ivansson (ordförande), bakom kameran Bengt Troedsson.

På lördag träffas gruppen på nytt för att bygga scenen i boulehuset där dragningen kommer att äga rum, resa 2 st. tält med bord och stolar, samt förbereda 5-kampen så mycket man kan. På söndag skall alla priser ställas på plats på scenen, resten av 5-kampsstationerna färdigställas, (i år 3 startplatser på varje station utom balansrepen, en övning utbytt), diverse inköp göras, kaffeförsäljningen förberedas innan vi åker hem för ombyte och en snabb lunch.
Utöver de två Skeppshultscyklarna som Snapphanebygdens Sparbank i Bjärnum sponsrat med detta jubileumsår, (har varit huvudsponsor alla 10 åren) så är det ett stort prisbord med över hundra vinster som de vinnande deltagarna får välja bland. Det kan vara en fördel om man själv eller ett ombud kan välja vinst men om inte detta går så läggs en vinst undan och vinnaren meddelas senare.

Prisutdelningen äger rum vid Boulhuset (vid Verums fd skola)

Program för söndagen (Klicka!)

Efter vinstregistrering och mötesförhandlingar väntar fika.

Johan Birgersson från Snapphanebygdens Sparbank kommer att dra en vinnare bland herrarna och en vinnare bland damerna som cyklat och lämnat in ifyllt startkort. Dessa båda startkort läggs undan och vinnarna tillkännagives sist i dragningen. Övriga startkort, herrar och damer blandas samman, innan denna dragning av cykeltrimsvinnarna fortsätter.
Margita Månsson från Sparbanken Göinge i Farstorp kommer att dra och meddela de 5 vinnarna i ”Ord och Bildletartävlingen” som denna bank sponsrar, med presentkort till valfri ICA-handel. (Denna bank har varit sponsor de 5 åren denna tävling funnits med i cykeltrimmet). Därefter presenteras Pristagarna i 5-kampen. Johan och Margita hjälper till och drar vinnarna på lottringarna.

Program söndagen den 30 augusti:
Kl. 13:00 Kaffe och lottförsäljning startar.
Kl. 13:00– 13:45. Den individuella 5-kampen som trimpaketköparna erhållit startkort till, övriga intresserade kan köpa startkort vid kaffeförsäljningen för 10 kronor.
Kl. 14:00. Sponsorduellen mellan Johan Birgersson och Margita Månsson från de båda bankerna som sponsrar cykeltrimmet ”Känn din Bygd” samt” Ord och bildletartävlingen” som finns med i trimpaketet ”Känn din Bygd”. Dessa båda duellanter  presenteras på scenen före start.
Kl. 15:00 Börjar prisutdelningen.

Top