Första Advent i Vittsjö

VITTSJÖ. Av tradition är det ”Julskyltning” i Vittsjö den första Advent. Årets begivenheter var förlagda till byns centrum. Här hade förutom ICA även Kupan och Linden öppet.

På ICA:s parkering fanns Lions tillsammans med Brandvärnet och Trygg i Vittsjö. Söndagen bjöd tyvärr på täta regnskurar, vilket kanske var orsaken till ett ganska sparsamt antal besökare.

Även på Kupan brukar det komma många fler besökare. Det är kanske hälften så många som tidigare år, säger Ann- Mari Nilsson.

På Linden fanns Birgitta Gertsson, som hade varit på plats sedan tidig förmiddag. Hon var mycket nöjd med dagens antal besökare. Vi har sålt slut på våra lotter och flera har dessutom passat på att ta en fika hos oss.

Lions hade ungefär samma kommentar. Det var säkert ovädret som ställt till det. Förutom traditionellt åla-lotteri och korvförsäljning fanns även Tomten på plats.

Sivard Strand från Trygg i Vittsjö gjorde reklam för verksamheten och passade samtidigt på att dela ut reflexbrickor till alla som passerade förbi.

Nästa söndag är det dags för Bjärnum att arrangera Julskyltning. Vi får hoppas att vädret då är lite mer gynnsamt.

Top