Vårens första PRO möte

VITTSJÖ. Dags för vårens första PRO möte fredagen den 15 januari. 50 medlemmar slöt upp. Ordförande Sivard Strand hälsade alla välkomna. Sedvanliga mötes förhandlingar stod på dagordningen.

alt

En av punkterna var att informera att nu kommer fixartjänster för de som är 75 år och äldre att införas igen av Hässleholms kommun. Fixartjänst innebär att få hjälp med saker i hemmet till exempel att hänga upp gardiner, spika upp tavlor och byta lampor. Behövs hjälp så ring Tel: 0451/266400.

En uppmaning till PRO:s medlemmar om att höra av sig till valberedningen innan årsmötet för att åtaga sig uppdrag i föreningen. Intresserade ringer då till Gunilla Bengtsson Tel: 0451/29016.

Måndagen den 18 januari börjar sittgymnastiken på Träffpunkt Linden kl 13. Kl 14 precis efter blir det studiecirkel om de äldres säkerhet, också i lokal Linden.

Ordförande upplyste också mötets deltagare om vikten av att både deltaga och besöka träffpunkt Linden som är ett anhörig och pensionärscentra i Vittsjö och som ingår i Hässleholms kommun. Vill du veta mer så ring Eva Wendt på servicekontoret Tel: 0451 7267235.

Parentationen hölls av Calle Adolfsson. Tre medlemmar har lämnat oss under 2015. Rune Lindqvist spelade och sjöng "Jag skall gå genom tysta skyar" och psalm 297" Härlig är jorden."

alt

Kaffe med goda smörgåsar serverades. Efter kaffet var det åter dags för Rune Lindqvist att underhålla. Ewergreens från 40- 50 talen, mycket igenkänningsfaktor så det gick lätt att sjunga med.

alt

Stämningen var god runt kaffeborden och ordförande tackade för visat intresse.
Mötet avslutades sedvanligt med att nationalsången sjöngs.

Top