VITTSJÖ TURISTFÖRENING HÖLL ÅRSMÖTE

VITTSJÖ. Turistföreningens årsmöte hölls på Campingen den 23 ds med 20-talet medlemmar närvarande. Nya i styrelsen valdes Cecilia Sundgren och Sven Andreasson.

Den i pressen omskrivna förundersökningen angående förseelser mot områdesskydd har lagts ned. Det saknas anledning att anta att brott som hör till allmänt åtal har förövats.
Beläggningen på Campingen har varit bra det gångna året och föreningens ekonomi är god.

Cecilia Sundgren ny i styrelsen

Under sommaren har turistbyråverksamheten varit öppen på expeditionen vid Campingen. Turistvärdinna har varit Johanna Blomkvist och Campingens skötsel har under året bedrivits av Stefan Arnstad och Rolf Nilsson.

Turistföreningen har även i år svarat för gässens och övriga fåglars utfodring i Gåsadammen. Knut Roos – och hunden – har på ett förtjänstfullt sätt skött om detta. Dammen har vintertid hållits delvis isfri.

Även flaggningen i byn har Turistföreningen sedan länge på sin lott. Paret Johannesson ser till att flaggorna hissas på allmänna flaggdagar och när Vittsjödagarna pågår.

Vid sammankomsten avhölls även årsmötet med Vittsjö Försköningsfond. Den bedriver sin verksamhet mest i tysthet men har svarat för uppsnyggningen av våra olika skyltar i Vittsjö.
Därtill har man tillsammans med Fiskevårdsområdet satt upp en informationstavla vid det nya konstverket ”Hoppet” placerat invid passagen till Sjöstugan. Fondens ordförande är Eva Andreasson.

Top