SPF Månadsmöte

 

VITTSJÖ. Premiär för SPF Seniorerna Vittsjö i Församlingshemmet. Ändrade förhållande har gjort att månadsmötena numera hålls i Församlingshemmet och på ändrad dag, numera fredagar.

Ordförande hälsade 33 medlemmarna och gästerna Marlene Langborg och Lars (Linkan) Lindqvist varmt välkomna. Årets första möte inleddes med sedvanliga mötesförhandlingar.

Underhållningen för dagen var sång och musik Marlene Langborg och Lars (Linkan) Lindqvist skulle underhålla med Svenska, Danska och Göingevisor. 

Det blev en härlig stund med bl a Skånska Bedevisan, Göingevisor och Marlene sjöng ”Tack för allt i det gamle år”, ”Dansk nyårsvisa” och Harry Bellafontes ”All of me”.

Anne- Marie Ström stod för de hembakade kakorna som serverades till kaffet. Till publikens applåder avslutade ordförande Kerstin Thånell att tacka med blommor till Lars och Marlene för deras framträdande.
Mötesdeltagarna fick frågan om vad man tyckte om att vara i församlingshemmet och ha mötena. Svaret var enhälligt det var bra.
Ordföranden tackade för visat intresse och bjöd in till nästa träff i församlingshemmet 3 februari 2017 som då även är årsmöte.

Top