Bjärnums SPF seniorerna,Trivsam

BJÄRNUM. Vi var 30 medlemmar, som träffades på Rymarksgatan i Bjärnum, inbjudna av Lena och Sten Lindberg i deras trädgård. Värdparet hälsade oss välkomna med en god drink, och därefter tog vi plats runt trädgårdsmöblerna.

Vi blev bjudna på en jättegod tunnbrödsklämma, med bl.a. ägg och räkor. Gemytlig stämning spred sig runt borden, denna vackra fredagskväll. Tiden försvann snabbt och nu var det dags för fortsättningen av kvällen. Kerstin Göransson framförde vårt Tack till Lena och Sten.

Gemensamt vandrade vi till Bjärnums Stadsteater Teaterchefen tog emot och hälsade oss välkomna.. Här blev vi serverade kaffe med varma, nybakade kanelbullar. Dörren öppnades till teatersalongen och vi fick ta plats. Själva teatersalongen i sig var en upplevelse, åtminstone för oss som inte varit där tidigare. Vi hälsades välkommen till föreställningen "Doktor Glas", en enmansteater med Fredrik Gunnarsson, som verkligen fängslade publiken.

Upplevelsen av föreställningen (för mig personligen) fanns kvar långt efter att det var slut, och vi hade lämnat teatern. Så vandrade vi åter hem till Lena och Sten, där vi blev inbjudna på Bullens varmkorv med bröd. Skönt att sitta ner i lugn och ro, med lite eftersnack, om vad vi hade fått uppleva denna kväll.

Än en gång, Tack till Lena och Sten, för ni tog initiativ och ordnade denna trevliga teaterafton. Ett fint sommarminne!

Top