Portalen bidrar Vittsjö GIK med drygt 20 000kr

VITTSJÖ. Även i år bidrar www.vittsjobjarnum.nu med pengar till Vittsjö GIK. Kanske kommer pengarna till pass inför kommande träningsläger på Cypern.

En av anledningarna till fjolårets fantastiska tredjeplats i OBOS Damallsvenskan var träningslägret på Cypern i fjol. Här fanns under en hel vecka alla spelare på plats, -ingen behövde utgå för extrajobb eller studier mm. Hela laget kunde samlat slipa teknik o taktik, vilket säkert bidrog till den makalösa tredjeplatsen.

Fjolårets träning på Cypern blev möjlig genom att privata sponsorer gick in med 150 000:-. Genom träningslägret bevisades att i behaglig ”vår-temperatur” kan taktik, teknik samt lagsamhörighet byggas på ett helt annat sätt än under motsvarande period i ofta regniga och kalla Göingebygden.

-”Vi visade med en fantastiskt lagsammanhållning och moral att allting är möjligt. Träningslägret ifjol på Cypern gav oss en enorm skjuts med fotbollsdelen och det sociala. Vi spelare vill förbereda oss på bästa sätt även för säsongen 2020, men vi behöver ert stöd för att lyckas med detta”, berättar Johanna Anderssson, lagkapten i Vittsjö damallsvenska fotbollslag.

VGIK är en ekonomiskt stabil förening. I planering finns bland annat löner till spelare, resor med i vissa fall övernattningar. Att därutöver belasta med kostnader svider naturligtvis hårt.

Att ytterligare belasta redan fantastiska sponsorer är naturligtvis inte lämpligt. Då återstår andra försök för den kreativa klubben. Genom ”swishkonto” försöker man nu skapa de förutsättningar som krävs för att laget även i år skall kunna åka på träningsläger på Cypern.

Visst behöver klubben sitt träningsläger på Cypern nu i mars, kanske kan detta innebära en tätplacering även i år och på önskelistan finns även en biljett till Champions League.

Ledningen för www.vittsjobjanum.nu  eller som vi ofta kallas ”Portalen” har tagit beslut att även i år bidra klubben med drygt 20 000:-.

Förhoppningsvis kan fler bistå med bidrag. Vårt stöd påvekar naturligtvis inte kommande stipendieutdelning till föreningar med ungdomsverksamhet i bygden som kommer att ske vid kommande Vittsjödag.


I mail från klubben vädjar Vittsjö GIK om swichbidrag….
Här skriver man:

Sätt in ditt bidrag enligt nedan;
Swishnummer: 123 536 68 10
Kontonummer: 8239-6, 153 245 822-9

Skriv ditt namn om du vill synas i tackannonser, men du kan också välja att vara anonym.

Tack på förhand!
Skriver Magnus Sångberg

 

Top