Just nu lite kallt men visst är våren redan här…

VITTSJÖ. Veckan har inletts med snö (!) och ganska låga temperaturer. Men visst har våren kommit till bygden. Går man upp i höjd några meter ser man detta väldigt tydligt. Från drygt 100 meters höjd ser man de ljusgröna partierna lysa tydligt.

Att i solnedgång blicka västerut över vattenriket med Oresjön och Gängessjön i blickfång från lite höjd är en helt bedårande syn.

De ljusgröna partierna med nyutslagna björkblad syns tydligt då man riktar blicken norrut över förbindelsen mellan Oresjön och Mellansjön.

En fängslande utsikt över sjölandskapet i norra Skåne med Vittsjön i bakgrunden. Kanske inte alla tänker på att vi bor i en enastående vacker del av norra Skåne. Glöm inte att njuta av de underbara dagar som inträtt just nu.

Snart kommer värmen och förhoppningsvis försvinner då även corona-viruset och allt går tillbaka till nästan det normala. Då startar föreningsverksamheter igen med den sociala betydelse dessa har. Den Allsvenska fotbollen på Vittsjö Idrottspark kommer igång, med många spännande matcher som lockar stor publik.

Håll ut, snart är pandemin över. Under tiden njut av den underbara natur som finns inpå knuten. Det är få förunnat att ha denna möjlighet så nära.

 

Top